"Kom met een kledingstuk en ga de deur uit met een zelfgemaakt en uniek kledingschilderij"

 

Iedereen heeft wel zo’n kledingstuk. Een dierbare herinnering, die je al vaak in handen hebt gehad maar wegdoen kan je hem niet. Bijvoorbeeld het eerste rompertje, die favoriete festivalblouse of je eerste eigen spijkerjack? In je kast bewaren is het enige dat je ermee doet. Zou het niet veel leuker zijn om die herinnering aan dat ene kledingstuk elke dag te kunnen bekijken en tot kunst te verheffen? Dat kan!

 

Tijdens de workshop: "Van Kleding naar Kunst" kom je met een kledingstuk en ga je de deur uit met je zelfgemaakte en unieke kledingschilderij. Zo kun je jouw favoriete kledingstuk een prominent plekje in jouw huis geven.

 

Door wie wordt de workshop gegeven?

Beeldend kunstenaar, creatief trainer en eigenaar van De Schilderschool, André Bikker. André geeft al 13 jaar les in tekenen en schilderen. Vanuit zijn materiaal- en kleurenkennis neemt hij je mee in de wereld van verf, penselen en schilderdoeken.

Personal shopper en Stijlexpert Chanine Krisman. Chanine helpt je met haar kenmerkende energie en positiviteit op geheel eigen wijze naar jouw unieke kledingkunstwerk te kijken. Haar filosofie? Kleding is niet zomaar een omhulsel, maar een vorm van non-verbale communicatie. De juiste outfit geeft je een goed gevoel en zelfvertrouwen, maar is ook een manier om de wereld te laten zien wie je bent. Vanuit dit perspectief zal ze je tijdens deze workshop helpen en adviseren.

 

Hoe ziet de workshop eruit?

Je neemt op 16 oktober een kledingstuk mee die je wilt gebruiken voor het kledingkunstwerk. Wij helpen je in kleine stappen met jouw persoonlijke kledingkunstwerk. Dit kan op hele verschillende manieren en technieken. Hier onder enkele voorbeelden. Na afloop van de workshop ga je de deur uit met een zelfgemaakt en uniek kledingschilderij.