Lessen naar wens! 

Jouw wens is de basis voor de inhoud van het lesprogramma. Elke aflevering zijn dat: tekentips, schildersuccessen en materialen of techniek. Stuur via het aanmeldformulier je wensen in. Deze nemen we mee in de lessen die nog ontwikkeld gaan worden. Maar ook in lessen die al beschikbaar zijn, zijn gebaseerd op vragen van deelnemers. Er zitten vast onderwerpen in waar jij heel veel plezier aan beleeft!

 

Elke les heeft drie onderdelen; 
> de tekentip;
> schildersuccessen;
> informatie over materiaal en techniek.

Wil je weten waar het per les over gaat? Klik hier!

 

Deze lessen zijn al met enthousiasme ontvangen. Het lijkt even lastig, omdat je geen groep en direct contact hebt, maar toch heeft het veel voordelen;

> les volgen waar en wanneer jij wilt
> je heb geen reistijd en -kosten
> werken in je eigen tempo
> de uitleg herhalen of stilzetten
> jouw vragen staan centraal

Geef hier je lesvragen deze zullen worden behandeld in les 9 t/m12.

 

Prijs

Een les kost maar €3,-. Je koopt ze per 4 stuks voor de prijs van €12,-. Betalen kan via de blauwe betaalknop onder het aanmeldformulier. Klik na betalen op 'terug naar website' en je komt op de pagina met jouw lessen.

 

Vervolg

Les 9 t/m 12 worden ontwikkeld op basis van jouw vragen. De voorverkoop is gestart en bij 40 aanmeldingen starten de opnames. Zorg dat jouw vragen worden beantwoord in de nieuwe opnames en meld je aan!

 

Jouw cursus geld heeft impact

De video’s zijn in het Nederlands en Engels ondertiteld (deze kan je uitzetten) om zoveel mogelijk mensen ontspanning te bieden in deze moeilijk tijd. Denk aan dove mensen, kinderen in de AZC’s of de kinderen in de sloppenwijken van Zuid- Afrika. De Schilderschool is ambassadeur van stichting Table Mountain in Zuid- Afrika. Via deze stichting zullen de online lessen daar verspreid worden. De winst van dit programma maakt dit mogelijk. Wil je zelf ook een gift geven aan stichting Table Mountain? Dat kan via: IBAN: NL89ABNA0585260001

 

De informatie op deze pagina is leidend en vervangt eerdere prijzen of informatie in de lesfilmpjes of publicaties op sociaal media of nieuwsbrieven.

AANMELDFORMULIER Les 1-4