Het Kerstfeest van de Timmerman: hét december kado voor kinderen van 4-100 jaar nu voor €14,95

Welkom in de webshop van De Schilderschool. Hier staan niet alle producten; omdat wij de online lessen direct na betaling leveren, kunnen deze niet via de webshop worden besteld. Bestel deze via de thuis programma's

Kom met je vrienden schilderen of karikatuur tekenen onder deskundige en vrolijke leiding! De inhoud is maatwerk en kunnen we naar wens en eigen onderwerpen vormgeven. Tijdsduur is 1,5 uur. Prijs is inclusief koffie en thee met wat lekkers.

Aantal deelenems van 2 t/m 10 personen

Een heerlijk doe-boek voor groot  en klein

Het Kerstfeest van de Timmerman is een uniek kerstverhaal, gebrand met vuur. Dit verhaal is uitgegeven als doe-boek met 21 zoekprenten met een mooie harde kaft. Je vertelt en schrijft op de speciale pagina het verhaal in je eigen woorden. Daarnaast is het papier uitstekend geschikt om de prenten in te kleuren of te schilderen!

ISBN/EAN:978-90-829516-1-5  | Afmeting: 25 cm x 25 cm | geheel in kleur | harde kaft | 56 pagina’s  | Prijs: € 14,95

Sale!

Nachtje weg voor 2 met schilderworkshop

€ 195,00 € 170,00
Sale!
Sale!

Nachtje weg voor 2 met schilderworkshop

€ 195,00 € 170,00

Met dit arrangement koop je een waardebon die je kan verzilveren wanneer jij wilt. Je krijgt hiervoor 1 overnachting voor 2 personen, inclusief ontbijt. Een inspirerende schilderworkshop in De Schilderschool (de Mamalou staat op het zelfde terrein).Hout voor de kachel. De prijs is inclusief, energie, toeristenbelasting en btw. Natuurlijk leuk om weg te geven, of je partner mee te verrassen. Na betaling ontvang je een waardebon met het arrangement. Bij het boeken van je nachtje weg moet je het arrangement nummer vermelden in het veld 'opmerkingen'. Dan organiseren wij verder je betaling.