Kidskunst online!

Voor de kinderen van 4 tot 12 jaar is Kidskunst online. Teken- en schilderlessen via filmpjes, boordevol creatieve ideeën om thuis te maken!  Uren plezier voor €3,- per aflevering!

 

Wat is het idee? 

Je schrijft je in voor vier lessen. Deze kun je stilzetten na elke opdracht. In elk filmpje zitten 3 opdrachten. Elke filmpje begint met het leren tekenen van een stripgrap, daarna is er de tekentruc en we sluiten af met bouwen en versieren.

Van bouwen met cocktailprikkers met marshmallows tot versieren van rollen w.c. papier. Je hoeft er niets voor in huis te halen. We gebruiken huishoudelijke dingen die iedereen in huis heeft, zoals potloden, pennen, stiften en natuurlijk papier.

 

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in. Na ontvangst van je inschrijving en betaling krijg je direct de link naar de lessen. Daarvoor moet je na betaling wel de laatste knop aanklikken.

Geen zin om het aanmeldformulier in te vullen?

Klik op de onderstaande knop. Je komt direct in de betaalomgeving van Mollie. De prijs voor 4 lessen is €12,-. Direct na betaling krijg je de linkjes die verwijzen naar de Kidskunst online lessen. Dit is allen voor persoonlijk gebruik en niet bedoeld om te delen. Anders kunnen we het niet voor deze prijs blijven aanbieden. Natuurlijk mag je binnen één gezin eindeloos gebruik maken van Kidskunst.

 

Jouw cursusgeld heeft impact

De video’s zijn in het Nederlands en Engels ondertiteld (deze kan je uitzetten) om zoveel mogelijk mensen ontspanning te bieden in deze moeilijk tijd. Denk aan dove mensen, kinderen in de AZC’s of de kinderen in de sloppenwijken van Zuid- Afrika. De Schilderschool is ambassadeur van stichting Table Mountain in Zuid- Afrika. Via deze stichting zullen de online lessen daar verspreid worden. De winst van dit programma maakt dit mogelijk. Wil je zelf ook een gift geven aan stichting Table Mountain? Dat kan via: IBAN: NL89ABNA0585260001

De informatie op deze pagina is leidend en vervangt eerdere prijzen of informatie in de lesfilmpjes of publicaties op sociaal media of nieuwsbrieven.