Stuur je vragen en wensen in! 

Jouw wens is de basis voor de inhoud van lesprogramma. Elke aflevering zijn dat: tekentips, schildersuccessen en materialen of techniek. Stuur via het aanmeldformulier je wensen naar in. Deze nemen we mee in de lessen 9 tot en met 12. Maar ook in de 8 lessen die al beschikbaar zijn, zitten vast onderwerpen bij waar jij heel veel plezier aan beleeft!

 

Elke les heeft drie onderdelen; 
> de tekentip;
> schildersuccessen;
> informatie over materiaal en techniek.

 

Deze lessen zijn al met enthousiasme ontvangen. Het lijkt even lastig, omdat je geen groep en direct contact hebt, maar toch heeft het veel voordelen;

> les volgen waar en wanneer jij wilt
> je heb geen reistijd en -kosten
> werken in je eigen tempo
> de uitleg herhalen of stilzetten

 

Prijs

Over drie thema's krijg je les en gemiddeld is het 30 minuten aan tips en informatie. Ook de lessen 9 t/m 12 zijn samen €12,- Via de betaalknop reken je af en ontvang je zodra er 40 deelnemers zijn de 4 nieuwe lessen met antwoord op jouw vragen.

 

Vervolg

Les 9 t/m 12 worden ontwikkeld op basis van jouw vragen. Vul daarom het formulier in, zodat wij je wensen weten en je op de lijst staat. We sturen de 4 lessen toe zodra de opnames klaar zijn. Voorwaarde is dat 40 deelnemers mee doen via de voorverkoop, dus tip je omgeving!?

 

De informatie op deze pagina is leidend en vervangt eerdere prijzen of informatie in de lesfilmpjes of publicaties op sociaal media of nieuwsbrieven.