Lessen naar wens?

Jouw wens is de basis voor de inhoud van les programma. Elke aflevering zijn dat; tekentips, schilder successen en materialen of techniek. Stuur via het aanmeldformulier je wensen naar in. 

 

Elke les heeft drie onderdelen;
> de tekentip;
> schilder successen;
> informatie over materiaal en techniek.


Deze lessen zijn al met enthousiasme ontvangen. Het lijkt even lastig omdat je geen groep en direct contact hebt, maar toch heeft het veel voordelen;

> les volgen waar en wanneer jij wilt
> je heb geen reistijd-, en kosten
> werken in je eigen tempo
> de uitleg herhalen of stilzetten

Het niet hebben van direct contact lossen we op bij de maandelijks live workshops. Klik hier voor meer info.

 

Prijs

Over drie thema's krijg je les en gemiddeld is het 30 minuten aan tips en informatie. Je betaald hier voor €5,-. Daarnaast organiseren we op de 2 zaterdag in de maand de live -workshops waar je voorrang hebt bij de inschrijving. Via de knop betalen reken je 4 lessen in één keer af.

Direct na betaling krijg je 4 linkjes die verwijzen naar de Lessen aar wens. Dit is allen voor persoonlijk gebruik en niet bedoeld om te delen. Anders kunnen we het niet voor deze prijs blijven aanbieden. Natuurlijk mag je binnen één gezin eindeloos gebruik maken de Lessen naar wens.

 

Jouw cursus geld heeft impact

De video’s zijn in het Nederlands en Engels ondertiteld (deze kan je uitzetten) om zoveel mogelijk mensen ontspanning te bieden in deze moeilijk tijd. Denk aan dove mensen, kinderen in de AZC’s of de kinderen in de sloppenwijken van Zuid- Afrika. De Schilderschool is ambassadeur van stichting Table Mountain in Zuid- Afrika. Via deze stichting zullen de online lessen daar verspreid worden. De winst van dit programma maakt dit mogelijk. Wil je zelf ook een gift geven aan stichting Table Mountain? Dat kan via: IBAN: NL89ABNA0585260001

 

De informatie op deze pagina is leidend en vervangt eerdere prijzen of informatie in de lesfilmpjes of publicaties op sociaal media of nieuwsbrieven.