Lessen naar wens?

Elke week een nieuwe les  op Youtube. Jouw wens is de basis voor de inhoud van les programma. Elke aflevering zijn dat; tekentips, schilder successen en materialen of techniek. Stuur je wensen naar info@schilderschool.info en we maken daar een programma over. De diversiteit maakt dat je als deelnemer kunt kiezen. Stopzetten of terugspoelen maakt het mogelijk om op je eigen tempo bezig te zijn.


Geven is het nieuwe delen!
Door wekelijks programma’s weg te geven vraagt de Schilderschool dit samen mogelijk te maken door je te abonneren op het youtube kanaal: ‘De Schilderschool - André Bikker’, de video’s te delen en een duim te geven. Een vrijwillige bijdrage overmaken naar De Schilderschool kan via de aanmeld knop of handmatig naar: NL47ASNB0941977307.

 

Geef alle kinderen een kans

Als iedereen geeft naar draagkracht kan iedereen meedoen!  De video’s zijn in het Nederlands en Engels ondertiteld om zoveel mogelijk mensen ontspanning te bieden in deze moeilijk tijd. Denk aan dove mensen, kinderen in de AZC’s. Een doelgroep is ook de kinderen in de sloppenwijken van Zuid- Afrika. Omdat De Schilderschool ambassadeur is van stichting Table Mountain in Zuid- Afrika zullen de online lessen daar ook verspreid worden. Geef een gift aan stichting Table Mountain via: IBAN: NL89ABNA0585260001


Meld je aan via de knop aanmelden boven aan deze pagina. Je komt in een betaalomgeving, daar bepaal je zelf het bedrag. We vragen je om mee te doen op basis van een vrijwillige donatie. Zo kunnen mensen die het nu heel moeilijk hebben voor minder meedoen en zij die genoeg hebben anderen met meer ondersteunen. Zo maak je het ook mogelijk dat we de lessen promoten onder kansarme kinderen.

Samen geven door te delen!