Ontspan en ga schilderen of tekenen! Veilig en online kijk op de thuis-programmma's.

Lessen naar wens! 

NU met €10,- najaarskorting tot 1 november.

Jouw wens is de basis voor de inhoud van les programma. Elke aflevering zijn dat; tekentips, schilder successen en materialen of techniek. Stuur via het aanmeldformulier je wensen naar in. Deze nemen we mee in de lessen die nog ontwikkeld gaan. worden. Maar ook in lessen die al beschikbaar zijn zitten vast onderwerpen waar jij heel veel plezier aan beleeft!

 

Elke les heeft drie onderdelen; 
> de tekentip;
> schilder successen;
> informatie over materiaal en techniek.


Deze lessen zijn al met enthousiasme ontvangen. Het lijkt even lastig omdat je geen groep en direct contact hebt, maar toch heeft het veel voordelen;

> les volgen waar en wanneer jij wilt
> je heb geen reistijd-, en kosten
> werken in je eigen tempo
> de uitleg herhalen of stilzetten

 

Prijs

Over drie thema's krijg je les en gemiddeld is het 30 minuten aan tips en informatie. Je betaald hier normaal  €5,- per les voor maar nu met 50% najaarskorting van €2,50 per les! Dat maakt het €10,- goedkoper.  Via de knop betalen reken je 4 lessen in één keer af. Deze kortingsactie loopt tot 1 november!

 

Direct na betalingen klik je op de laatste stap 'ga verder' dan kom je terug op de website  met de 4 linkjes die verwijzen naar de Lessen naar wens. Dit is allen voor persoonlijk gebruik en niet bedoeld om te delen. Anders kunnen we het niet voor deze prijs blijven aanbieden. Natuurlijk mag je binnen één gezin eindeloos gebruik maken van de 'Lessen naar wens'.

Liever niet digitaal betalen? Geef dat aan bij de opmerkingen op het inschrijfformulier en je ontvangt dan een factuur.

 

Vervolg

Les 5 t/m 8 worden nu ontwikkeld deze lessen komen 1 november beschikbaar zijn. Je kan nu met korting ook de 2e serie lessen via het inschrijfformulier bestellen. Na 1 november ontvang je de lessen 5 t/m 8.

 

Jouw cursus geld heeft impact

De video’s zijn in het Nederlands en Engels ondertiteld (deze kan je uitzetten) om zoveel mogelijk mensen ontspanning te bieden in deze moeilijk tijd. Denk aan dove mensen, kinderen in de AZC’s of de kinderen in de sloppenwijken van Zuid- Afrika. De Schilderschool is ambassadeur van stichting Table Mountain in Zuid- Afrika. Via deze stichting zullen de online lessen daar verspreid worden. De winst van dit programma maakt dit mogelijk. Wil je zelf ook een gift geven aan stichting Table Mountain? Dat kan via: IBAN: NL89ABNA0585260001

 

De informatie op deze pagina is leidend en vervangt eerdere prijzen of informatie in de lesfilmpjes of publicaties op sociaal media of nieuwsbrieven.

 

Let op!!! Maak je betaling helemaal af! Klik na je betaling op de knop 'ga veder' of 'terug naar website' voor elke bank is dit anders. Alleen dan kom je op de pagina met je net gekochten lessen.