Ontspan en ga schilderen of tekenen! Veilig en online kijk op de thuis-programmma's.

Kidskunst online nu 50% korting!

Voor de kinderen van 4 tot 12 jaar is Kidskunst online. Teken- en schilderlessen via filmpjes, boordevol creatieve ideeën om thuis te maken!

Elke filmpje begint met een het leren tekenen van een stripgrap, daarna is er de tekentruc en we sluiten af met bouwen en versieren.

Van bouwen met cocktailprikkers met marshmallows tot versieren van rollen w.c. papier. Je hoeft er niets voor in huis te halen. We gebruiken huishoudelijke dingen die iedereen in huis heeft, zoals potloden, pennen, stiften en natuurlijk papier.

 

Wat is het idee? 

Je schrijft je in voor vier lessen op film vanuit De schilderschool. Deze kun je stilzetten na elke opdracht. In elk filmpje zitten 3 opdrachten. Het leuke is, dat als je mee doet je het mogelijk maakt dat we de filmpjes kunnen vertalen voor kinderen in Zuid-Afrika.

 

Aanmelden

Vul het aanmeldformulier in na ontvangst van je inschrijving en betaling is inschrijving rond. 

 

50% korting

Klik op de onderstaande knop. Je komt direct in de betaalomgeving van Mollie. De prijs is €5,- per les en je betaald in een keer voor 4 lessen dat is normaal €20,-. Naar nu met 50%korting €10,-. Direct na betaling krijg je 4 linkjes die verwijzen naar de Kidskunst online lessen. Dit is allen voor persoonlijk gebruik en niet bedoeld om te delen. Anders kunnen we het niet voor deze prijs blijven aanbieden. Natuurlijk mag je binnen één gezin eindeloos gebruik maken van Kidskunst.

 

Jouw cursus geld heeft impact

De video’s zijn in het Nederlands en Engels ondertiteld (deze kan je uitzetten) om zoveel mogelijk mensen ontspanning te bieden in deze moeilijk tijd. Denk aan dove mensen, kinderen in de AZC’s of de kinderen in de sloppenwijken van Zuid- Afrika. De Schilderschool is ambassadeur van stichting Table Mountain in Zuid- Afrika. Via deze stichting zullen de online lessen daar verspreid worden. De winst van dit programma maakt dit mogelijk. Wil je zelf ook een gift geven aan stichting Table Mountain? Dat kan via: IBAN: NL89ABNA0585260001

De informatie op deze pagina is leidend en vervangt eerdere prijzen of informatie in de lesfilmpjes of publicaties op sociaal media of nieuwsbrieven.

Sale!

4 leuke Kidksunst afleveringen! Elke filmpje begint met een het leren tekenen van een stripgrap, daarna is er de tekentruc en we sluiten af met bouwen en versieren. Geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar 

Sale!

Kidkunst proef aflevering probeer het nu voor 1,- voor je de rest besteld! Een stripgrap, daarna is er de tekentruc en we sluiten af met bouwen en versieren. Geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar